Bilete Timisoara: Filmare Stand Up Special cu Sorin Pârcălab Show 1 - 2 oct '21, ora 18:30 - Sala Capitol Timisoara

Timisoara: Filmare Stand Up Special cu Sorin Pârcălab Show 1

Sala Capitol Timisoara, Timisoara

sâmbătă, 2 octombrie '21, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Specialul de o oră "În Curtea Blocului" vine cu material de suflet - e despre vecini frustrați, viața de familie și cum trebuie să trăiești cu deciziile tale. Ș-un câine. Acesta va fi primul stand-up special pe care îl va filma Sorin.
Sorin are peste 17 ani de experiență în comedie. Este unul dintre fondatorii Comics Club din București, realizator Una Scurtă și Podcast Ceva Mărunt, realizator Purtătorul de Cuvânt, o emisiune de satiră bazată pe știri adevărate, invitat recurent în cadrul Râzi ca Prostu'.
În deschidere vor fi pe Mitran și Luiza. De pe internet poate-i știți ca proporție din podcasturi - sunt 50% din NișteOameni Dacă nu, important e că în viața reală sunt 10 din 10 amuzanți.
 
 
Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.